T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / PALANDÖKEN - Mümtaz Turhan Anadolu Lisesi

UNCHANCING CLIMATE E-TWİNNİNG PROJESİ ÇALIŞMALARI

Okulumuz Müdür Yardımcısı Eda ALEMDAR ÇANKAYA ve 10 öğrencisi okulumuzda "İklim Değişikliği" konusunda önemli faaliyetler gerçekleştirdi. E-Twinning Projesi olarak yürütülen çalışmalarda bütün okul konu ile ilgili bilgilendi. Karbon Ayak İzimi Hesaplıyorum etkinliği ile tüketimimize dikkat çekerken Hayalimdeki Doğa ve Çevremi Temizliyorum etkinlikleri ile neler yapabileceğimizi yeniden hatırlattı. Okul Müdürü Ümit GERGİT böyle projelerin öğrencilerin gelişimi ve dikkati için oldukça önemli olduğunu yapılan tüm toplantılarda dile getirdi.

"Unchangıng Climate" etwinning projesi "  10 Türk, 4 Azeri , 2 Romen ve 120 öğrencinin yürüttüğü proje ile değişmeyen bir iklim hayal etti.

Proje iklim değişikliğine dikkat çekmeyi, öğrencileri ve çevreyi bilinçlendirmeyi , iklim değişikliği çözüm yolları ile ilgili farkındalık kazandırmayı amaçladı. Ayrıca farklı kültürleri tanımayı,  öğrencileri farklı Web2 araçları ile tanıştırdı. Bu kapsamda yaptığı etkinliklerde bireysel ve iş birlikçi takım etkinlikleri yapıldı. Çevre temizliği, web2 araçları, doğayı resimlendirme, fidan dikimi vb. etkinlikler ile öğrencilere ve çevreye duyarlı etkinlikler gerçekleştirildi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 01:02 - Görüntülenme: 62
  Beğen | 0  kişi beğendi