ERZURUM / PALANDÖKEN - Mümtaz Turhan Anadolu Lisesi

Eyl

Okulumuz tarafından sene başından belirlenen deneme planı kapsamında 12. Sınıf öğrencilerine yönelik 2. deneme sınav gerçekleştirilmiştir.

May

Adını gururla taşıdığımız Büyük Bilim İnsanı Mümtaz Turhan’ı tüm yönleriyle anlattığımız Türk Düşünce Dünyasında Bir Vaha Mümtaz Turhan Öğrenci Paneli’ni Efkan Ala Kültür Merkezinde gerçekleştirmiş bulunmaktayız. İzleyicilerin büyük bir ilgiye takip ettiği panelde görev alan konuşmacılar Sıla Soydam, Furkan Kızıl, Beyza Ezer, İbrahim Öztepe, Züleyha Boz ve Beyzanur Atalay isimli öğrencilerimizi, Danışman Öğretmenleri Mehmet Uzunoğlu’nu ve panelin sunuculuğunu yapan Hakan Yeşilyurt’u tebrik ederiz.

TÜRKİYE- AZERBAYCAN DOSTLUĞU E-TWİNNİNG PROJELERİNE DAMGA VURDU

Yaşamdaki Değerler (Həyatda Dəyərlər - Values in Life) ismiyle oluşturulan 8 Türk, 3 Azerbaycanlı öğretmen ve 77 öğrencinin katılımı ile devam eden e-Twinning projesi kalıcı izli değişiklik oluşturmayı başardı.

Ock

Okulumuzda 11. sınıf öğrencilerine meslek seçim sürecinde destek olabilmek adına başlatılan "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail SOLMAZ davet edildi. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.